IMG-20210303-WA0003.jpg

Het Team

Daniël Bakker

Eigenaar & Gastheer

Ik ben Daniël Bakker. Van huis uit heb ik meegekregen hoe belangrijk goed eten is. Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden werd dit gevoel verder versterkt. Na een carrière in de hotellerie kreeg in een sterke drang om weer terug te gaan naar de gastronomie. Gastvrijheid, eten en drinken; daar hou ik van. Ik vind het fascinerend hoe een combinatie van die drie een ultiem gevoel van plezier kunnen bewerkstelligen. Graag nodig ik u uit om datzelfde plezier (ook) eens bij ons te komen ervaren.

Frenkie Hoogendijk

Chef Kok

Als Chef-Kok ben ik altijd op zoek naar mooie producten. Ik kijk hoe ze combineren. Ik probeer verschillende technieken uit. Daarbij stuit je soms op de meest fantastische combinaties. Mijn roots liggen verspreid over het hele continent, van Spanje, tot Roemenië tot Nederland, en zo'n beetje alles wat daar tussen ligt. Vanuit al die culturen neem ik verschillende eetgewoontes mee. Hier in Langedijk ben ik bezig met mijn voortdurende zoektocht naar de Langedijker Keuken. Een Regionale Keuken is geen vaststaand feit maar een (r)evolutie van de culturen en de producten die zich in de regio bevinden. Door nieuwe aanwas en de globalisering komen we soms tot bijzondere nieuwe smaken die zich harmoniseren in onze eigen Langedijker Keuken. Daarin is 't Bakkershuys het centrum van de culinaire cultuur van Langedijk. Laat u inspireren, en bovenal, geniet van mijn Langedijker Keuken, zoals ik geniet van het creëren van culinaire creaties.

Frenkie2.jpg

Jorn van Gelderen

Eigenaar & Sommelier

Na een carrière bij verschillende topzaken als Merlet, TOV, Chapeau en Lucas Rive was ik klaar voor mijn eigen avontuur. Een eigen restaurant waar ik mijn ideeën over hoe een goed restaurant moest zijn kon vormgeven. Door mijn ervaring als Sommelier en Assistent-Maître kende ik de kneepjes van het vak al uit de praktijk. Ik vind het geweldig om nu in mijn eigen restaurant gasten te verwennen en ze te verrassen met bijzondere wijn-spijs-combinaties. Ik sta voor u klaar en wens u een prachtige avond toe.

Reinier Hooiveld

Sous-Chef

Als Sous-Chef ben ik altijd op zoek naar unieke smaak-combinaties om u een ultiem avondje uit te bieden. Mijn leerschool ligt vooral richting de Franse keuken, maar mijn interesse neigt eigenlijk meer naar de Aziatische keuken. Door deze verschillende keukens te combineren ontstaan soms geweldige combinaties en gerechten.

Waar ik naar streef? Een onvergetelijke avond voor u, onze gewaardeerde gast, zodat u graag weer terugkomt om het nog een keer te beleven!

Hier in Langedijk wil ik mijn passie met u delen en u bovenal laten genieten van onze heerlijke keuken!

IMG_9685.heic
IMG_9705.heic

Nick Leering

Gastheer

Mijn passie in de horeca begon al vroeg; als kleine jongen achter de bar op bruiloften en verjaardagen van familie. Toen ik iets ouder was kwam ik terecht in de afwas en -geloof het of niet- ook dat vond ik geweldig. Met veel plezier ging ik naar mijn werk. Toen ik  achter de bar belandde begon mijn passie voor de horeca pas écht te groeien. De gasten laten genieten en een lach op hun gezicht toveren was mijn nieuwe missie. Na de opleiding tot gastheer was het tijd om het verderop te zoeken. Dat werd Mallorca. Na enkele geweldige seizoenen wist ik dat ik nooit meer wat anders wilde. Ik kwam bij het 't Bakkershuys terecht en ben hier -al ruim 4 jaar- écht op mijn plek. Inmiddels in de rol van gastheer. In maart 2020 begon de eerste pagina  van ons nieuwe frisse boek. Na de Corona tegenslagen hebben we een geweldige zomer kunnen draaien met hele tevreden en ontzettend blije gasten. Ik hoop dat we dit nog heel lang kunnen voorzetten en dat ik jullie snel weer vol passie tegemoet kan zien in ons prachtige restaurant en het fraaie nieuwe terras van

Restaurant 't Bakkerhuys. 

Gig Prakrathum

Gastvrouw

Beste gast, 

 

Ik ben Gig Prakrathum, 18 jaar jong en woonachtig in Hoorn. Tot mijn 12e heb ik in Thailand gewoond. In mijn cultuur is goed en lekker eten erg belangrijk.  Momenteel ben ik met het laatste jaar bezig van de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw, niveau 3. Bij 't Bakkershuys pakken we iedere avond flink uit. Onze gasten volledig in de watten leggen en iedereen met een grote glimlach de deur uit zien gaan, dat geeft mij de energie en motivatie om er elke dag weer voor 100 % voor te gaan. Ik zou u vriendelijk willen vragen; kom gezellig een keer langs, geniet en than hai aroy (eet smakelijk). 

20201008_161653.jpg