top of page
IMG-20210303-WA0003.jpg

Het Team

Daniël Bakker

Eigenaar & Sommelier

Ik ben Daniël Bakker. Van huis uit heb ik meegekregen hoe belangrijk goed eten is. Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden werd dit gevoel verder versterkt. Na een carrière in de hotellerie kreeg in een sterke drang om weer terug te gaan naar de gastronomie. Gastvrijheid, eten en drinken; daar hou ik van. Ik vind het fascinerend hoe een combinatie van die drie een ultiem gevoel van plezier kunnen bewerkstelligen. Graag nodig ik u uit om datzelfde plezier (ook) eens bij ons te komen ervaren.

Jorn van Gelderen

Eigenaar & Sommelier

Na een carrière bij verschillende topzaken als Merlet, TOV, Chapeau en Lucas Rive was ik klaar voor mijn eigen avontuur. Een eigen restaurant waar ik mijn ideeën over hoe een goed restaurant moest zijn kon vormgeven. Door mijn ervaring als Sommelier en Assistent-Maître kende ik de kneepjes van het vak al uit de praktijk. Ik vind het geweldig om nu in mijn eigen restaurant gasten te verwennen en ze te verrassen met bijzondere wijn-spijs-combinaties. Ik sta voor u klaar en wens u een prachtige avond toe.

Gig Prakrathum

Gastvrouw

Beste gast, 

 

Ik ben Gig Prakrathum, vanaf mijn 19e werkzaam bij Restaurant 't Bakkershuys en woonachtig in Hoorn. Tot mijn 12e heb ik in Thailand gewoond. In mijn cultuur is goed en lekker eten erg belangrijk.  Momenteel ben ik net afgestudeerd in het vak Gastheer/Gastvrouw niveau 3. Bij 't Bakkershuys pakken we iedere avond flink uit. Onze gasten volledig in de watten leggen en iedereen met een grote glimlach de deur uit zien gaan, dat geeft mij de energie en motivatie om er elke dag weer voor 100 % voor te gaan. Ik zou u vriendelijk willen vragen; kom gezellig een keer langs, geniet en than hai aroy (eet smakelijk). 

20201008_161653.jpg
bottom of page