MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor, hoofd en dessert

35.00

Viergangen

voor, tussen, hoofd en dessert

45.00

à la carte

Voorgerechten

Gravad lax 

rode biet, limoen mayonaise

 14.50

Mabré van eend

eendenlever, marmelade sinaasappel

 14.50

Thaise carpaccio

sesam, bosui, glas noodle

 14.50

Geitenkaas

noten crunch, koolsalade

12.50

Noedelsoep
kip, shiitake, bosui

8.50

Kreeftensoep 

room, cognac

 12.50

Hoofdgerechten

Boeuf Bourguignon

aardappel

21.50

Parelhoen

risotto, paddenstoeltjes

 21.50

Paling in 't groen

spinazie, dragon, peterselie

 22.50

Entrecote

haricots vert, jus groene peper

22.50

Kalfslever
ui, spek, appelcompote, Madeira

22.50

Falafel
parelgort, pittige groenten

21.50

Nagerechten


Wortelcake

sinaasappel/ wortel sorbet, vlierbesbloesem

9.50

Crème brûlée

kardemon, citroengras

9.50

Hangop

rood fruit, sorbet framboos

9.50

Banaan

kokos, chocolade

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50