MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor-, hoofd-, en nagerecht

35.00

Viergangen

voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht

45.00

à la carte

Voorgerechten

Poke bowl

tonijn, avocado, gember, zoetzuur van rode spitskool

 14.50

Steak tartare

truffel, Parmezaanse kaas, kwartelei

 14.50

Taartje van rode biet

geitenkaas, sorbet van mierikswortel

 12.50

Coquille

fergula, wasabi

12.50

Duivenborst

spitskool, rozijn, appel

12.50

Kreeftensoep 

 12.50

Pittige kippensoep

9.50

Hoofdgerechten

Kalfssukade

vergeten groenten, kalfsjus

22.50

Biefstuk van de haas

paddenstoel, aardappelgratin, haricot verts

 27.50

Eendenborst

rode kool, appel, specerijenjus

 22.50

Lamsribbetjes

pompoen crème, aardappel, knoflookjus

24.50

Truffelrisotto

wortel crème, falafel, groenten, groene kruiden saus

19.50


Vis van de dag

Dagprijs

Nagerechten


Trifle

vanille, karamel, noten

9.50

Crème brûlée

kardemom roomijs

9.50

Peer

chocola, amandel

9.50

Bramen bavaroise

yoghurtsorbet, crumble

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50