MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor-, hoofd-, en nagerecht

35.00

Viergangen

voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht

45.00

à la carte

Voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas

pesto, pijnboompitjes, oude kaas

 14.50

Seranoham

olijven, tomaat, avocado

1250

Taartje van rode biet

geitenkaas, sorbet van mierikswortel

 12.50

Salade gerookte kipfilet

bacon, kwarteleitje, Parmezaanse kaas

12.50

Gerookte paling

ardappelsalade, honing, mosterd

14.50

Kreeftensoep 

 12.50

Pittige kippensoep

9.50

Hoofdgerechten

Kalfsrib-eye van de grill

pepersaus, groentenmix

22.50

Biefstuk van de haas

aardappelgratin, Stroganoff

 27.50

Curry van kippendijen

grove groenten, rijst

 19.50

Lamsribbetjes

jus van knoflook, Provencaalse groenten

24.50

Stoofpotje van groenten

tempeh, pasta

19.50


Vis van de dag

Dagprijs

Nagerechten


Ravioli van flensjes

mascarpone, frambozensorbet

9.50

Crème brûlée

mokka, vanille-ijs

9.50

Cheesecake

witte chocola, lemon curd

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50