MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor, hoofd en dessert

35.00

Viergangen

voor, tussen, hoofd en dessert

45.00

à la carte

Voorgerechten

Gerookte paling

aardappelsalade. mosterdmayonaise

 14.50

Steak tartaar 

kwarteleitje, eendenlever

 14.50

Lamsham

groene asperge, frambozenvinaigrette

 12.50

Hollandse garnaaltjes

parelcouscous, mousse kerrie

12.50

Geitenkaas

gegratineerd, appel, walnoten

12.50

Kreeftensoep 

 12.50

Crèmesoep van asperges


9.50

Hoofdgerechten

Parelhoen

risotto, dragon

22.50

Biefstuk van de haas

paddenstoeltjes, gerookte knoflook, aardappelgratin

 27.50

Kalfslende

kalfszwezerik, saus gekneusde pepers

 24.50

Lamsvlees

voorjaarsgroenten, munt

22.50

Pasta

taartje van ei, falafel, jalapeno

19,50


Nagerechten


Worteltjestaart

sinaasappelsorbet

9.50

Wekpotje

panna cotta, limoen, aardbeiensorbet

9.50

Rabarber

chocola, yoghurt

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50