MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor, hoofd en dessert

35.00

Viergangen

voor, tussen, hoofd en dessert

45.00

à la carte

Voorgerechten

Hertenham 

knolselderij, aardappel, Cumberland

 12.50

Gerookte paling

aardappelsalade, mosterdmayonaise

 14.50

Duivenborst

rode kool, rozijn, appel

 14.50

Taartje

parelcouscous, texture van wortel, geitenkaas

12.50

Carpaccio

ossenhaas, oude kaas, pesto, truffelmayonaise

14.50

Kreeftensoep 

 12.50

Zuurkoolsoep


9.50

Hoofdgerechten

Fazant

zuurkool, Calvados

22.50

Biefstuk van de haas

aardappelgratin, cantharellen

 27.50

Hazerug

kastanje, cranberry, groene peper

 24.50

Kabeljauw

wortel, aardappel, mosterd

22.50

Risotto

paddenstoelen, groenten, tomaat

19.50

Nagerechten


Apfelstrudel

kaneel

9.50

Panna cotta

specerijen, mandarijn

9.50

Banaan

karamel, koek

9.50

Brownie

vanille ijs

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50