MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor, hoofd en dessert

35.00

Viergangen

voor, tussen, hoofd en dessert

45.00

à la carte

Voorgerechten

Loempia

spitskool, wortel, prei, chili

 10.50

Gemarineerde zalm

dille, mosterd, honing

 12.50

Eendenborst

jam van rode kool

 14.50

Kroketjes

garnalen, peterselie, citroenmayonaise

12.50

Carpaccio

ossenhaas, oude kaas, pesto, truffelmayonaise

14.50

Kreeftensoep 

 12.50

Crèmesoep van ui


9.50

Hoofdgerechten

Lamsribbetjes

jus gerookte knoflook

24.50

Biefstuk van de haas

paprika, pepertjes, knoflook

 27.50

Kalfssukade

risotto, paddenstoeltjes

 22.50

Ragout

groenten, champignons, falafel, krokant van kaas

19.50

Vis van de dag


dagprijs

Nagerechten


Worteltjestaart

sinaasappelsorbet

9.50

Hangop

notenijs, honing

9.50

IJsparfait

mango, witte chocola

9.50

Brownie

vanille-ijs, rood fruit

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50