MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor, hoofd en dessert

35.00

Viergangen

voor, tussen, hoofd en dessert

45.00

à la carte

Voorgerechten

Poke bowl

tonijn, avocado, gember, zoetzuur van rode spitskool

 14.50

Carpaccio van ossenhaas

truffel, Parmezaanse kaas

 14.50

Gamba's

couscous, knoflook

 12.50

Salade 

kip, bacon, ei, ansjovis

12.50

Geitenkaas

texturen van tomaat, kerrie

12.50

Kreeftensoep 

 12.50

Hoofdgerechten

Runderrib-eye

cafe de paris boter, ratatouille, grove friet

22.50

Biefstuk van de haas

rozemarijn, aardappelgratin

 27.50

Lamsribbetjes

jus van knoflook, truffelrisotto, broccoli

 24.50

Eendenborst

sinaasappel, haricot verts, pastinaak

22.50

Quiche

spinazie, feta

19,50


Nagerechten


Trifle

vanille, karamel, noten

9.50

Crema Catalana

sinaasappelsorbet

9.50

Banaan

chocola, kokos 

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50

Meloensoepje

rood fruit, yoghurtsorbet

9,50