MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor, hoofd en dessert

35.00

Viergangen

voor, tussen, hoofd en dessert

45.00

à la carte

Voorgerechten

Krab 

salade, appel, avocado

 14.50

Steak tartaar

eidooier, truffelmayonaise, Parmezaan

 14.50

Groene asperge

Parmaham, basilicum

 12.50

Bieten carpaccio

geitenkaas, noten, honing

12.50

Gerookte zalm
mousse bieslook, komkommer

14.50

Kreeftensoep 

room, cognac

 12.50

Hoofdgerechten

Lamsfilet

groene asperge, aardappelmousseline, jus dragon

24.50

Biefstuk van de haas

paprika, knoflook, groene peper, paddenstoeltjes

 27.50

Dorade

risotto, olijf, kappertjes, tomaat

 22.50

Zwezerik

gamba, saus cognac, gekonfijte aardappel

22.50

Eendenborst
voorjaarsgroente, pommes carré, pastinaak

22.50

Pasta
groente, saus gorgonzola

21.50

Nagerechten


Chocolademousse

framboos

9.50

Panna cotta

mandarijn, aardbei

9.50

Tiramisu

limoncello

9.50

Soesjes

vanille, karamel

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50