
Restaurant 't Bakkershuys
Á la Carte Menu
VOORGERECHTEN
Tartaar van Coquilles
Rauwe coquille tartaar met kiwi, appel en bleekselderij, kletskopje van sesam olie van dille en hangop.
Tomaat "Americain"
Melba toast met een fijne tartaar van tomaat en een crème van yoghurt en dragon.
Tataki
Van Wieringerweide Runderen met een Oosterse dressing, gerookte sesam en krokante ui.
Gepekelde Kabeljauw
Met een crème van vadouvan, granaatappelpitjes en rode biet.
€ 15,50
€ 14,50
€ 16,50
€ 17,00
HOOFDGERECHTEN
Vis van de Afslag
Seizoensgroente van het eiland
Flat Iron
Gegrild met een crème van ui en miso en steak frites van knolselderij en stroganoffsaus.
Gnocchi acqua e farina
Met een velouté van wilde daslook uit het duizendeilandenreik en gegrilde groene asperges.
Tournedos Rossini
Wieringerweiderund op klassieke wijze bereid met gebakken eendenlever en een jus van madeira.
Hele Tarbot
Op de graat gebakken en voor u aan tafel gefileerd, geserveerd met seizoensgroente van het eiland.
€ 28,50
€ 36,50
€ 24,50
€ 38,50
€ 36,00
TUSSENGERECHTEN
Lam
Krokant gebakken draadjesvlees van de schenkel met een compote van doperwt-munt en een jus van geitenkaas.
Fondant van Semola
Italiaanse tomatensaus en een romige burrata.
Heilbot
Filet afgelakt met appelstroop en een mousseline met een velouté van wilde daslook.
€ 18,00
€ 14,00
€ 17,50
NAGERECHTEN & KAAS
Dessert du Chef
Wisselend nagerecht van het moment
Slofgebak
Gevuld met banketbakkersroom, voorjaars aardbeien en vanille-ijs
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
€ 10,50
€ 11,50
€ 16,50
Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.
* Supplement Eendelever +€10,00
** Supplement Zwezerik +€10,00
