top of page

Restaurant 't Bakkershuys
​Á la Carte Menu

VOORGERECHTEN

Graved Lax

Gepekelde en met dille, kervel en mosterd gemarineerde Noorse zalm met een komkommer-venkel tzatziki en komkommergranité.

Sashimi van watermeloen

Dun gesneden gegrilde watermeloen gemarineerd in sojasaus, ponzu, gembersiroop en limoensap. Geserveerd met sushirijst en soja marshmallow.

Steak Tartaar

Gesneden van bavette van Wieringerweide runderen, crème van eidooier, kapperappels en Amsterdams zuur.

€ 17,00

 

€ 15,50

€ 17,50

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars

Seizoensgroente van het eiland

Flat Iron

Met steak frites van knolselderij, stroganoffsaus en roseval aardappel.

Ravioli

Gevuld met rode biet en dragon en afgemaakt met een romige saus van biet en pistache.

€ 29,50

€ 36,50

 

 

€ 26,50

TUSSENGERECHTEN

Kalfswang

Krokant gebakken draadjesvlees van de wang met een crème van knolselderij en een jus van dragon.

Fondant van Semola

Italiaanse tomatensaus en een romige burrata met kaviaar van balsamico.

Bisque d'Homard

Afgemaakt met cognac en room en een kroket van kreeft met peperaiolie.

€ 18,00

 

 

€ 16,00

€ 16,50

NAGERECHTEN & KAAS

Aardbei

Cremeux van aardbei, spongecake van melkchocolade, vers gemarineerde aardbeien en ijs van witte chocolade.

Frangipane 

Amandeltaartje van perzik met gepocheerde nectarine en vanille-ijs.

Kaas van Daan Blankendaal

Selectie van internationale kazen

€ 11,50

 

€ 12,50

 

€ 16,50

Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.

*   Supplement Eendelever +€10,00

** Supplement Zwezerik +€10,00

Zalmfilet

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich hier eenvoudig aan!

K.v.K. Alkmaar: 76449726

BTW: NL860627007B01

Dank voor uw inschrijving!

Wij hanteren op al onze reserveringen de Uniforme Horeca Voorwaarden van de KHN. Deze kunt u desgewenst hier inzien.

©2024 Restaurant 't Bakkershuys | Webdesign by DiditMedia

bottom of page