Restaurant 't Bakkershuys
Á la Carte Menu
VOORGERECHTEN
Tartaar van Zeebaars
Venkel | Zoethout | Zalmkaviaar
Gadogado
Tempeh | Pinda | Kokos
Tartaar van Asperges ByBroersen
Boerenham | Doperwt | Hollandaise
Gepekelde Zalm
Grapefruit | Limoen | Groene Kruiden
€ 16,50
€ 13,50
€ 15,50
€ 16,00
HOOFDGERECHTEN
Vis van de Afslag
Seizoensgroente van het eiland
Entrecote Steak
Jus de Veau | Krieltjes | Peperaiolie
Risotto
Truffel | Portobello | Oude Kaas
Tournedos Rossini
Madeira Jus | Eendenlever
Hele Kreeft Thermidor
Pasta | Kreeftensaus
€ 26,50
€ 32,50
€ 23,50
€ 36,50
€ 45,00
TUSSENGERECHTEN
Kwartel
Rode eilandkool | Alkmaarse Parelgort
Witlof
Comté | Hazelnoot | Peer
Halve Kreeft Thermidor
Pasta | Kreeftensaus
€ 15,50
€ 12,50
€ 24,50
NAGERECHTEN & KAAS
Dessert du Chef
Wisselend nagerecht van het moment
Millefeuille
Bladerdeeg | Lavendel | Witte Chocolade
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
€ 9,50
€ 10,50
€ 16,50
Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.
* Supplement Eendelever +€10,00
** Supplement Zwezerik +€10,00