top of page

Restaurant 't Bakkershuys
​Á la Carte Menu

VOORGERECHTEN

Skrei

Sous-vide gegaard met een bouillon van boerenkool en komkommer en een salade van beluga linzen, gel van limoen en gember.

Wortel

Tartaar van wortel met een gel van wortel, zoetzure microwortel en in hot honey gemarineerde eidooier.

Gekonfijte eend

Gevuld krokant chinees pannenkoekje met atjar van Langedijker rode kool, vadouvan en hoisin.

Noorse Zalm

Gepekeld met daarbij zoetzure venkel, drop en crème van pastinaak.

€ 15,50

 

 

 

€ 14,50

 

€ 16,00

 € 17,00

HOOFDGERECHTEN

Vis van de Afslag

Seizoensgroente van het eiland

Hertenrug

Drie bereidingen van spruiten, daarbij een mille-feuille van aardappel en een jus van fenegriek.

Ravioli van Biet

Gevuld met biet, appel en gorgonzola met daarnaast gekaramelisseerde pistache.

Tournedos Rossini

Wieringerweiderund op klassieke wijze bereid met gebakken eendenlever en een jus van madeira.

Tarbot

Hele Tarbot aan tafel gefileerd

€ 28,50

€ 36,50

 

 

€ 24,50

 

€ 38,50

 

 

€ 36,00

TUSSENGERECHTEN

Kalfswang

Krokant gebakken stoof met krokante zuurkool van Kramer met bataat en mierikswortel.

Tagliatelle van knolselderij

Met hazelnoten, velouté van tijm en parmezaan.

Zeeduivel

Wilde rijst, thaise curry, sumak en bosui met een kruim van sesam en quinoa.

€ 18,00

 

 

€ 14,00

€ 17,50

NAGERECHTEN & KAAS

Dessert du Chef

Wisselend nagerecht van het moment

Koffieparfait

Spongecake van chocolade, crumble van chocokoffie en een frisse hangop.

Kaas van Daan Blankendaal

Selectie van internationale kazen

€ 10,50

 

€ 11,50

 

 

 

€ 16,50

Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.

*   Supplement Eendelever +€10,00

** Supplement Zwezerik +€10,00

Zalmfilet
bottom of page