top of page

Restaurant 't Bakkershuys
​Á la Carte Menu

VOORGERECHTEN

Tartaar van Zeebaars

Venkel | Zoethout | Zalmkaviaar

Gerookte Rode Biet

Feta | Zoethout | Zoetzuur

Gerookte Eendenborst

Couscous | Dadel | Rozijn

Noordzee Krab

Wonton | Limoen | Edamame

€ 16,50

€ 13,50

€ 16,00

€ 17,00

HOOFDGERECHTEN

Vis van de Afslag

Seizoensgroente van het eiland

Entrecote Steak

Jus de Veau | Krieltjes | Peperaiolie

Risotto

Truffel | Portobello | Oude Kaas

Tournedos Rossini

Madeira Jus | Eendenlever

Hele Kreeft Thermidor

Pasta | Kreeftensaus

€ 26,50

€ 32,50

€ 23,50

€ 36,50

€ 45,00

TUSSENGERECHTEN

Gekonfijte Wilde Eend

Zuurkool | Hoissin

Witlof

Comté | Hazelnoot | Peer

Halve Kreeft Thermidor

Pasta | Kreeftensaus

€ 15,50

€ 12,50

€ 24,50

NAGERECHTEN & KAAS

Stoofpeer

Stroopwafelijs | Honingraat

Millefeuille

Bladerdeeg | Lavendel | Witte Chocolade

Kaas van Daan Blankendaal

Selectie van internationale kazen

€   9,50

€ 10,50

€ 16,50

Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.

*   Supplement Eendelever +€10,00

** Supplement Zwezerik +€10,00

Zalmfilet
bottom of page