Restaurant 't Bakkershuys
Á la Carte Menu
VOORGERECHTEN
Skrei
Sous-vide gegaard met een bouillon van boerenkool en komkommer en een salade van beluga linzen, gel van limoen en gember.
Wortel
Tartaar van wortel met een gel van wortel, zoetzure microwortel en in hot honey gemarineerde eidooier.
Gekonfijte eend
Gevuld krokant chinees pannenkoekje met atjar van Langedijker rode kool, vadouvan en hoisin.
Noorse Zalm
Gepekeld met daarbij zoetzure venkel, drop en crème van pastinaak.
€ 15,50
€ 14,50
€ 16,00
€ 17,00
HOOFDGERECHTEN
Vis van de Afslag
Seizoensgroente van het eiland
Hertenrug
Drie bereidingen van spruiten, daarbij een mille-feuille van aardappel en een jus van fenegriek.
Ravioli van Biet
Gevuld met biet, appel en gorgonzola met daarnaast gekaramelisseerde pistache.
Tournedos Rossini
Wieringerweiderund op klassieke wijze bereid met gebakken eendenlever en een jus van madeira.
Tarbot
Hele Tarbot aan tafel gefileerd
€ 28,50
€ 36,50
€ 24,50
€ 38,50
€ 36,00
TUSSENGERECHTEN
Kalfswang
Krokant gebakken stoof met krokante zuurkool van Kramer met bataat en mierikswortel.
Tagliatelle van knolselderij
Met hazelnoten, velouté van tijm en parmezaan.
Zeeduivel
Wilde rijst, thaise curry, sumak en bosui met een kruim van sesam en quinoa.
€ 18,00
€ 14,00
€ 17,50
NAGERECHTEN & KAAS
Dessert du Chef
Wisselend nagerecht van het moment
Koffieparfait
Spongecake van chocolade, crumble van chocokoffie en een frisse hangop.
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
€ 10,50
€ 11,50
€ 16,50
Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.
* Supplement Eendelever +€10,00
** Supplement Zwezerik +€10,00