
Restaurant 't Bakkershuys
Á la Carte Menu
VOORGERECHTEN
Skrei
Sous-vide gegaard met een bouillon van boerenkool en komkommer en een salade van beluga linzen, gel van limoen en gember.
Wortel
Tartaar van wortel met een gel van wortel, zoetzure microwortel en in hot honey gemarineerde eidooier.
Steak Americain
Crostini van focaccia, kwartelei, mierikswortel en pittige slasoorten.
Gerookte heilbot en ossenworst
Flinterdun gesneden in combinatie met huisgemaakte worst, Amsterdams zuur en pistache.
€ 15,50
€ 14,50
€ 16,50
€ 17,00
HOOFDGERECHTEN
Vis van de Afslag
Seizoensgroente van het eiland
Hertenrug
Drie bereidingen van spruiten, daarbij een mille-feuille van aardappel en een jus van fenegriek.
Ravioli van Biet
Gevuld met biet, appel en gorgonzola met daarnaast gekaramelisseerde pistache.
Tournedos Rossini
Wieringerweiderund op klassieke wijze bereid met gebakken eendenlever en een jus van madeira.
Tarbot
Hele Tarbot aan tafel gefileerd
€ 28,50
€ 36,50
€ 24,50
€ 38,50
€ 36,00
TUSSENGERECHTEN
Ganzenborst
Gebakken en geserveerd met Marokaanse couscous en 1001 nachtenjus.
Terrine van pastinaak
Met engelenhaar van prei, gerookte amandel, aardappelkaantjes en hollandaise.
Zeewolf
Rouleau omwikkeld met katenspek, aardappelmousseline en beurre rouge.
€ 18,00
€ 14,00
€ 17,50
NAGERECHTEN & KAAS
Dessert du Chef
Wisselend nagerecht van het moment
Koffieparfait
Spongecake van chocolade, crumble van chocokoffie en een frisse hangop.
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
€ 10,50
€ 11,50
€ 16,50
Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.
* Supplement Eendelever +€10,00
** Supplement Zwezerik +€10,00
