Restaurant 't Bakkershuys

Actuele menukaart

Week 17 & 18

VOORGERECHTEN

TUSSENGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

NAGERECHTEN & KAAS

Pompoen

Citroengras, Pistache

Kingfish

Sashimi, Spitskool

Kwartel*/**

Knolselderij, Boerenkool

Cevennes Ui

Paddenstoel, hout

Coquille

Kalfswang, bloemkool

Brisket */**

Topinamboer, radijs

Gnoccchi

Pastinaak, parmezaan

Snoekbaars

Beurre Blanc, Zuurkool

Entrecote */**/***

Pastinaak, hooi

Kaas van Bolle Hendrik

Frans (+5) of Hollands

Bramen

Geitenhangop

Brownie

Hazelnoot, karamel

Wij hopen u zo snel mogelijk weer voor een heerlijk diner welkom te mogen heten.

*     Supplement Truffel +5,00

**   Supplement Eendelever +7,50 of Halve Lever +4,50

*** Supplement Zwezerik +9,00

Vergulde Visfilet