
Restaurant 't Bakkershuys
Á la Carte Menu
VOORGERECHTEN
Tartaar van Coquilles
Rauwe coquille tartaar met kiwi, appel en bleekselderij, kletskopje van sesam olie van dille en hangop.
Biet
Dunne laagjes gekookt in zijn eigen sap met een beurre blanc van Nederlandse sojasaus.
Tataki
Van Wieringerweide Runderen met een Oosterse dressing, gerookte sesam en krokante ui.
Gepekelde Kabeljauw
Met een crème van vadouvan, granaatappelpitjes en rode biet.
€ 15,50
€ 14,50
€ 16,50
€ 17,00
HOOFDGERECHTEN
Vis van de Afslag
Seizoensgroente van het eiland
Flat Iron
Gegrild met een crème van ui en miso en steak frites van knolselderij en stroganoffsaus.
Gnocchi acqua e farina
Met een velouté van wilde daslook uit het duizendeilandenreik en gegrilde groene asperges.
Tournedos Rossini
Wieringerweiderund op klassieke wijze bereid met gebakken eendenlever en een jus van madeira.
Hele Tarbot
Op de graat gebakken en voor u aan tafel gefileerd, geserveerd met seizoensgroente van het eiland.
€ 28,50
€ 36,50
€ 24,50
€ 38,50
€ 36,00
TUSSENGERECHTEN
Ganzenborst
Gebakken en geserveerd met Marokaanse couscous en 1001 nachtenjus.
Topinambour
Verschillende bereidingen met een gepocheerd eitje en een schuim van Oude Lutjewinkelkaas en Aziatische tonen.
Heilbot
Filet afgelakt met appelstroop en een mousseline met een velouté van wilde daslook.
€ 18,00
€ 14,00
€ 17,50
NAGERECHTEN & KAAS
Dessert du Chef
Wisselend nagerecht van het moment
Wortelcake
Smeuige cake met stemgember, witte chocolade crème en granola van wortel, ijs van wortel en mandarijn.
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
€ 10,50
€ 11,50
€ 16,50
Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.
* Supplement Eendelever +€10,00
** Supplement Zwezerik +€10,00
