
Restaurant 't Bakkershuys
Á la Carte Menu
VOORGERECHTEN
Graved Lax
Gepekelde en met dille, kervel en mosterd gemarineerde Noorse zalm met een komkommer-venkel tzatziki en komkommergranité.
Sashimi van watermeloen
Dun gesneden gegrilde watermeloen gemarineerd in sojasaus, ponzu, gembersiroop en limoensap. Geserveerd met sushirijst en soja marshmallow.
Steak Tartaar
Gesneden van bavette van Wieringerweide runderen, crème van eidooier, kapperappels en Amsterdams zuur.
€ 17,00
€ 15,50
€ 17,50
HOOFDGERECHTEN
Zeebaars
Seizoensgroente van het eiland
Flat Iron
Met steak frites van knolselderij, stroganoffsaus en roseval aardappel.
Ravioli
Gevuld met rode biet en dragon en afgemaakt met een romige saus van biet en pistache.
€ 29,50
€ 36,50
€ 26,50
TUSSENGERECHTEN
Kalfswang
Krokant gebakken draadjesvlees van de wang met een crème van knolselderij en een jus van dragon.
Fondant van Semola
Italiaanse tomatensaus en een romige burrata met kaviaar van balsamico.
Bisque d'Homard
Afgemaakt met cognac en room en een kroket van kreeft met peperaiolie.
€ 18,00
€ 16,00
€ 16,50
NAGERECHTEN & KAAS
Aardbei
Cremeux van aardbei, spongecake van melkchocolade, vers gemarineerde aardbeien en ijs van witte chocolade.
Frangipane
Amandeltaartje van perzik met gepocheerde nectarine en vanille-ijs.
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
€ 11,50
€ 12,50
€ 16,50
Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.
* Supplement Eendelever +€10,00
** Supplement Zwezerik +€10,00
