top of page

Restaurant 't Bakkershuys
​Á la Carte Menu

VOORGERECHTEN

Makreel ceviche

Tijgermelk | Zoetzuur | Bunbdelzwam

Tartaar van Watermeloen en Tomaat

Oosterse Marinade | Crouton

Tataki van wieringerweiderund

Japanse dressing | Krokante ui

Tompouce van zalm en botervis

Gerookt | Wortel | Vanille hangop

€ 15,50

€ 13,50

€ 15,50

€ 16,00

HOOFDGERECHTEN

Vis van de Afslag

Seizoensgroente van het eiland

Duo van Lam

Rilette | Filet | Jus d'Agneau

Aubergine

Aardappel | Amandel | Sherry

Tournedos Rossini

Madeira Jus | Eendenlever

Tarbot

Hele Tarbot aan tafel gefileerd

€ 26,50

€ 32,50

€ 23,50

€ 36,50

€ 36,00

TUSSENGERECHTEN

Kalfszwezerik

Salie | Passievrucht | Aardappel

Artisjokken

Olijf | Tomaat | Beurre Blanc

Gamba

Spaghetti al nero di sepia | Bisque

€ 18,00

 

€ 12,50

€ 15,50

NAGERECHTEN & KAAS

Dessert du Chef

Wisselend nagerecht van het moment

Pina Colada

Ananas | Kokos | Yoghurt

Kaas van Daan Blankendaal

Selectie van internationale kazen

€   9,50

€ 10,50

€ 16,50

Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.

*   Supplement Eendelever +€10,00

** Supplement Zwezerik +€10,00

Zalmfilet
bottom of page