Restaurant 't Bakkershuys
Á la Carte Menu
VOORGERECHTEN
Rivierkreeft
Krokante wontoncilinder gevuld met een mousse met rivierkreeftstaarten, dragon en mascarpone.
Geitenkaastaartje
Hartig taartje van geitenkaas van geitenboerderij de Utopiahoeve met een gelei van rode kool, en appels gemarineerd in balsamico.
Gekonfijte eend
Gevuld krokant chinees pannenkoekje met atjar van Langedijker rode kool, vadouvan en hoisin.
Noorse Zalm
Gepekeld met daarbij zoetzure venkel, drop en crème van pastinaak.
€ 15,50
€ 14,50
€ 16,00
€ 17,00
HOOFDGERECHTEN
Vis van de Afslag
Seizoensgroente van het eiland
Flat Iron
Steak van wieringerweiderund met gegrilde bospeen en knoflookjus.
Ravioli van Biet
Gevuld met biet, appel en gorgonzola met daarnaast gekaramelisseerde pistache.
Tournedos Rossini
Wieringerweiderund op klassieke wijze bereid met gebakken eendenlever en een jus van madeira.
Tarbot
Hele Tarbot aan tafel gefileerd
€ 26,50
€ 32,50
€ 23,50
€ 36,50
€ 36,00
TUSSENGERECHTEN
Kalfswang
Krokant gebakken stoof met krokante zuurkool van Kramer met bataat en mierikswortel.
Tagliatelle van knolselderij
Met hazelnoten, velouté van tijm en parmezaan.
Zeeduivel
Wilde rijst, thaise curry, sumak en bosui met een kruim van sesam en quinoa.
€ 18,00
€ 14,00
€ 16,50
NAGERECHTEN & KAAS
Dessert du Chef
Wisselend nagerecht van het moment
Pompoen
Ijs van pompoen en mandarijn, non-baked cheesecake van pompoen met karamel, gepocheerde zoetzure pompoen en karamelsaus.
Kaas van Daan Blankendaal
Selectie van internationale kazen
€ 9,50
€ 10,50
€ 16,50
Al onze producten zijn dagvers. Het kan daarom voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Wij proberen hiervoor altijd een passend alternatief te bieden.
* Supplement Eendelever +€10,00
** Supplement Zwezerik +€10,00