MENU

Verrassingsmenu's

zaterdag en zondag


Driegangen

voor, hoofd en dessert

35.00

Viergangen

voor, tussen, hoofd en dessert

45.00

à la carte

Voorgerechten

Gerookte paling 

aardappelsalade, mosterd mayonaise

 14.50

Tandoori kip

couscous, komkommer, koriander

 12.50

Steak tartaar

kappertjes, olijven, basilicum, Parmesan

 14.50

Carpaccio gele biet

balsamico, geitenkaas

12.50

Pommodori soep
pesto, mozarella

8.50

Kreeftensoep 

room, cognac

 12.50

Hoofdgerechten

Vangst van de dag


dagprijs

Biefstuk van de haas

sjalot, paddenstoeltjes, rode wijn

 27.50

Kalfsribeye

knoflook, rozemarijn, tijm

 22.50

Lam

uien compote, rode port

24.50

Eendenborst
appelstroop, specerijen

22.50

Falafel
parelgort, pittige groenten

21.50

Nagerechten


Brownie

karamel, vanille ijs

9.50

Parfait nougat

framboos, mousse yoghurt

9.50

Crème Brûlée

roomijs vanille

9.50

Mango ijs

manderijn, schuim witte chocolade

9.50

Kaas plateau

kletzenbrood,  chutney

14.50